Az én kérdésem az, hogy miért.

Amióta az eszemet tudom mindig is ezt kérdeztem, hol hangosan, hol csak magamban…de miért? És a felületes válaszok sosem elégítették ki a kíváncsiságom. Ezért folyton kutatok, tanulok, fejlődök. De a tudás és kutatás nem önmagáért való. Akkor jó és hasznos, ha meg tudom osztani. Ezért készült ez az oldal, ezért osztom meg ezeket a tartalmakat.

Annak fogok örülni, ha itt olyan információkat találsz, amit hasznosnak tartasz és én is akkor tudok jó tartalmat készíteni, ha Te elmondod, hogy miről szeretnél olvasni, Téged mi érdekel, ezért minden visszajelzésnek nagyon örülök.

Anya vagyok és tudom nem könnyű egyensúlyozni a munka és a család között, miközben szeretnéd magadat is fejleszteni, építeni és szeretnéd a saját céljaidat is megvalósítani. De hidd el, megéri a magadba fektetett energia és az, ha figyelsz magadra, itt pedig segítséget kaphatsz ehhez. 

Én sokáig kerestem, hogyan tudnék boldogabban élni, azt, hogy hogyan érjem el a célt és szerezzem meg, amit szeretnék, mégse égjek ki a folyamatban. Mivel sokáig csak a teljesítményben találtam meg a boldogságot, az pedig hajtott mindig tovább, de igazi elégedettséget és boldogságot sosem hozott, sőt, többször találkoztam a depresszió és a kiégés tüneteivel, ezért tudni akartam, hogy hogyan lehet a napokat akkor is vidáman és energiával telve kezdeni és befejezni, ha egyébként keményen dolgozom? Hogyan lehet a lendületet megtartani, akkor is ha már túl vagyok a 30-as éveimen? Hogyan tudom szeretni hosszútávon, azt, amit csinálok? Mi az ami fontos a karrierben és az életben? Hogyan tudom hatékonyabban szervezni a napjaim, hogy a sok kötelezettség mellett magamra is maradjon idő?

Nemzetközi HR igazgatóként több, mint 13 éve dolgozom ügyvédekkel és mentorálok vezetőket más szektorból és országokból is. Sok olyan emberrel találkozom, akinek a kiégés, a stressz és a saját életük menedzselése kihívást okoz, de azért vannak olyanok is, akik vidáman, energiával telve élik meg a legnehezebb napokat is. Az ő titkuk érdekelt, így ezt kutatni és modellezni kezdtem. Közben azt is átértékeltem, hogy mik is a valódi céljaim és mi az, ami ténylegesen boldogságot ad? Megszerettem és még mindig szeretem ezt a folyamatot, sokat változott általa az életem és ezért is indult ez a blog, hogy másnak is jusson ebből a változásból.

A kutatás közben azt is újra megtapasztaltam mennyire izgalmas, hogy az élet fejlődés és állandó tanulás, hogy sosem érezhetem kész vagyok és innen már nincs tovább, közben mégis élvezem a folyamatot. Ma egy kurzus, ami éppen érdekel, vagy egy-egy mentor személyesen, esetleg az interneten keresztül egy karnyújtásnyira van, és csak rajtam múlik, hogy kihasználom-e ezt a lehetőséget. Ez pedig neked is adott.

A mentoring folyamatokat úgy építem fel, hogy végig kísérlek, megerősítjük az én-képed és együtt építjük be az új viselkedéseket a mindennapi életedbe, ami által aztán kiegyensúlyozottabbnak, sikeresebbnek és boldogabbnak érzed magad. Ha pedig a 3 alkalmas konzultációkat választanád, ott feltérképezzük az életed és átbeszéljük hogyan tudod beépíteni az egyes lépéseket, amit aztán Te magad a saját tempódban, egyedül vagy zárt csoportos, online támogatással tudsz megtenni.

Ha szeretnél a blogon és ezen az oldalon túl más tartalommal is találkozni a Facebook oldalamon keresztül vagy ide kattintva tudsz csatlakozni a Nézőpontváltó Zárt csoporthoz

Persze követhetsz instagramon is illes.andi felhasználó név alatt is.

Én pedig nagyon remélem, hogy a segítségemmel sikerül az életedet még boldogabban, sikeresebben, pozitívabban és tudatosabban élni.

Reklámok