Az én kérdésem az, hogy miért.

Amióta az eszemet tudom mindig is ezt kérdeztem, hol hangosan, hol csak magamban…de miért? És a felületes válaszok sosem elégítették ki a kíváncsiságom. Ezért folyton kutatok, tanulok, fejlődök. De a tudás és kutatás nem önmagáért való. Akkor jó és hasznos, ha meg tudom osztani. Ezért készült ez az oldal, ezért osztom meg ezeket a tartalmakat.

Annak fogok örülni, ha itt olyan információkat találsz, amit hasznosnak tartasz és én is akkor tudok jó tartalmat készíteni, ha Te elmondod, hogy miről szeretnél olvasni, Téged mi érdekel, ezért minden visszajelzésnek nagyon örülök.

Amit rólam tudni érdemes a miérten kívül, hogy több, mint 20 év nemzetközi üzleti, és több, mint 10 év segítői tapasztalat van a hátam mögött, a stílust és divatot szinte az anyatejjel szívtam magamba. A tanulmányaim közül csak néhányat sorolnék fel, stílus coaching (stílus tanácsadás, bőrápolás, smink), coaching, vezetői coaching, rendszer- és családállítás, NPL practicioner, pszichopatológia és fejlődéslélektan, pozitív pszichológia, HR, nemzetközi vezetés és szervezet fejlesztés, jog és még sorolhatnám. Imádok tanulni, fejlődni, változni, megújulni, és szeretem látni ahogy mások megváltoznak, és kinyílnak a segítségemmel.

Anya vagyok és tudom nem könnyű egyensúlyozni a munka és a család között, miközben szeretnéd magadat is fejleszteni, építeni és szeretnél csinos maradni vagy csinossá válni. De hidd el, megéri a magadba fektetett energia és az, ha figyelsz magadra, itt pedig segítséget kaphatsz ehhez. 

Én pedig nagyon remélem, hogy a segítségemmel sikerül az életedet még boldogabban, pozitívabban és tudatosabban élni.

Válaszok a gyakori kérdésekre

De mi is az a stílus coaching?

A stílus coaching nem csak stílus tanácsadás. A stílus coach-al való munka általában egy több alkalmas folyamat, ahol megtanulhatod, hogyan emeld ki az előnyeid, hogyan fogadhatod el magad és hogyan emelheted magad a következő szintre. A stílus coaching folyamán nem csak a színekkel, formákkal, anyagokkal, bőrápolással sminkkel és ruhákkal foglalkozunk, bár ez is fontos része annak, hanem feltérképezzük az életed területeit, és egy coaching folyamatot viszünk végig miközben magabiztosan, játszi könnyedén és örömmel találhatod meg önmagad legjobb változatát.  Ez pedig segít neked, hogy a külsőd és belsőd harmóniába kerüljön, hogy a magabiztosabbá és összeszedettebbé válj, és ezt a belső szépséget a külső megjelenésed is tükrözze.

“Nem a ruhák fogják megváltoztatni a világot, hanem a nő, aki hordja őket.”

mondta Anne Klein.

És mi az az NLP Pratcitioner?

Az NLP egy kommunikációs technika, egy önfejlesztő eszköztár és egy terápiás módszer. (Neouro Lingvisztikus Programozás.) Viszonylag egyszerű gyakorlatokkal a test és az elme újra programozható és ezáltal képes leszel boldogabb és elégedettebb életet élni.  Az NLP-vel “kezelt” és NLP-t tanuló emberek gyakran derűsebbekké, kreatívabbakká és célorientáltabbá válnak.

És a rendszer- és családállítás? 

családállítás egy terápiás módszer. Lényege, hogy egy meglévő rendszert személyek (ún. képviselők) térbeli elhelyezésével szimuláljuk. Az így elhelyezett, “felállított” személyek testi érzetei, a helyzetükben feltörő gondolatai egyrészt betekintést engednek a rendszer dinamikájába (ki kit lát, kire néz szívesen, kit hogyan észlel, kitől tart, kihez közeledne) valamint a helyzetük változtatásával és bizonyos rituálék megtételével a rendszerfejlődést is el lehet érni. Javulhatnak a családi, munkahelyi és más kapcsolatok.  A felállítandó rendszer lehet szervezeti rendszer: munkahelyi, politikai, ideológiai, társadalmi stb., ezeknél beszélünk rendszerállításról, és lehet családi: eredeti család; ősök, jelenlegi család, ilyen esetekben beszélünk családállításról.

Reklámok