Gondoskodj magadról úgy, ahogy egy jó barátról gondoskodnál – Pozitív életszemlélet

A rutin és a mindennapok forgatagában néha elfelejtjük hogyan is gondoskodjunk magunkról és hogyan lehetünk igazán boldogok. Ezért szeptemberben örülnék ha csatlakoznál hozzám, és minden nap tennénk valamit együtt azért, hogy jobban érezzük magunkat. Ezzel a gondolattal indult el szeptember elsején egy 30 napos sorozat az AndreaDesign (@andreadesignblog) facebook oldalamon. Az jutott eszembe, hogy talán Téged is érdekelhet.

Naponta osztok meg egy-egy gondolatot/gyakorlatot és hozzá egy kis magyarázatot. Ha még nem ismered a facebook oldalam és szeretnéd követni ezt a 30 napot csak klikkelj erre a linkre: AndreaDesign és ez azonnal a facebook oldalra visz.

Az egyik gondolat az oldalról:

Iktasd ki a nem szót az életedből. Itt arra gondolok, hogy mikor arra koncentrálsz mit nem akarsz vagy mit nem szeretsz, igazából mindig arra kényszeríted magad, hogy azokra a dolgokra gondolj amiket már el akarsz engedni.
Gondolj egy kis gyerekre, mikor azt mondod neki: ne nyúlj a szemedhez, mi az első automatikus reakciója? Hát persze, hogy oda nyúl, hiszen az agyunk a nem szót nem tudja értelmezni, csak azt, hogy nyúlj a szemedhez…talán jobb ilyenkor azt mondani neki…fogd meg a füledet vagy gyere ide és nézd meg ezt. Így rögtön elfelejti, hogy a szemébe akart nyúlni.😊Mi felnőttek is így működünk. A boldog emberek pedig ezt nagyon jól tudják. Ők azzal foglalkoznak, ami van és jó, és amit akarnak.

Szóval, ha benne vagytok egy kis játékban és hát játszani mindeki szeret, arra kérlek ma benneteket, hogy fogalmazzátok át azokat a mondatokat, ahol a nem szót használnátok és figyeljétek meg milyen hatással lesz ez rátok és a napotokra. Ha pedig tetzsett a gyakorlat, és érzed milyen jó hatással van rád, akár mostantól minden nap figyelhetsz erre. Ha pedig volt valami pozitív tapasztalatok, örülök, ha megosztod ezt a bejegyzést, mert ezzel másoknak is segíthetsz.

40284629_2185567858386470_3431985740622331904_o

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.