10+1 hordható őszi trend – Stílus

Összegyűjtöttem 10+1 őszi trendet, ami szerintem az utcán is viselhető és jól integrálható valamilyen módon a ruhatárakba. Persze mindig érdemes észben tartani, hogy milyen a stílus személyiséged és ha szeretnéd követni a trendeket, akkor annak megfelelően építeni be őket. Az is jó, ha kiválasztasz egyet vagy kettőt, amit szívesen hordasz és csak azt hozzáadni a jelenlegi kedvenc öltözetedhez. Hiszen az új trendekből mindig csak annyit érdemes elfogadni, ami a személyiségednek megfelelő, különben Te lehetsz a divat következő áldozata, mi pedig azt szeretnénk, ha jól hordható és kombinálható ruhatárad lenne.

Szóval akkor mi is lesz divatos idén ősszel?

  1. Állatminták
  2. Western trend
  3. Rakott szoknyák, nadrágok, ruhák
  4. Színes és mintás selyem
  5. Logo trend
  6. Egymásra halmozott kabátok
  7. Bőr anyagok (lakkbőr is)
  8. Poncsók
  9. Tweed anyagok
  10. Neon színek

+1 Barna az új fekete

Állatminták

Az állat minta még mindig divatban van, sőt egyre jobban divatba jön. Persze nem fontos tetőtől talpig leopárd mintába burkolódzni, de egy -egy új kiegészítővel, esteleg egy állatmintás felsővel fel tudjuk dobni a ruhatárunk.

Western trend

Ez a trend vissza-vissza tér, mindig kicsit más formában, idén szép western csizmákat lehetett látni a kifutókon és a rövidebb culotte nadrágok is ezt a trendet képviselik.

Rakott szoknyák, nadrágok és ruhák

Ha már beruháztál egy hosszú rakott szoknyába, ami már tavasz óta nagyon trendi, akkor a jó hír, hogy ez továbbra is divatban marad. Csak most az elegáns cipők helyett csizmával és dzsekivel, kabáttal, kicsit vastagabb anyagokkal érdemes hordani. Ezen kívül nem csak a rakott szoknyák divatosak, de szélesebb szárú nadrágok és a rakott ruhák is.

Színes és mintás selyem

A selyemkendők, felsők és ingek mindig az elegánsan öltözött nők ruhatárának részei voltak. Érdemes jó minőségű selyem ruhadarabokba és kiegészítőkbe beruházni, mert a klasszikus színek sosem mennek ki a divatból. Idén viszont a nagyon színes, nyomott mintás selymek láthatóak. Persze ebből is lehet találni intenzívebb mintázatot és visszafogottabbat is, kinek-kinek kedve szerint.

Logo trend

Erre mondaná a párom férfias egyszerűséggel, hogy a márkáknak kellene azért fizetniük, hogy mi látható helyen hordjuk a feliratukat, és nem fordítva.😄 Ez is egy nézőpont, de ettől még tény, hogy a feliratos ruhadarabok trendik lesznek. Aki pedig szereti, nyugodtan hordja.

Egymásra halmozott kabátok

A kifutókon nagyon extrém megjelenését láthatjuk ezeknek, tényleg több nagyobb kabát van egymásra halmozva. Azt gondolom, hogy itt is a mérték és a praktikusság számít. Nem hiszem, hogy két nagykabátot fogok majd egymásra dobni, ha -10 fok lesz, de az elképzelhető, hogy egy kis dzseki fölé veszek egy kabátot, így megoldva a réteges öltözködést. Bevallom ezt már korábban is megtettem, trend ide vagy oda. Néha így volt értelme öltözni.

Bőr és Lakkbőr

A bőr továbbra is minden mennyiségben divat. Ruhában, szoknyában, kabátban, cipőben, táskában. Én ide számítanám az eco vagy vegan bőrt is, mert az elmúlt években nagyon jó bőrutánzat táskák és ruhák készültek. Ezek már nem műanyagok és nem is bőrből vannak. Egy köztes anyagot sikerült kifejleszteni, ami nagyon tartós és teljesen a bőr illúzióját adja. A kérdés csak az, hogy mi a jobb. Mert megértem azokat, akik nem használnak bőrtáskát viszont a nem bőr táskák nem bomlanak le, ezzel szennyezve a környezetet. Sakk-matt.😒

Poncsók

A poncsó szerintem a nagy visszatérő. Már hosszú ideje rendszeresen megjelenik az őszi-téli trendek között. Én imádom, mert ad egy kis drámai megjelenést, még a legegyszerűbb verziója is, emellett ápol és eltakar, ha épp nem akarod megmutatni mi van a poncsó alatt. Idén zárva érdemes viselni, egy brossal, egy gombbal, vagy valami más megoldással.

Tweed anyagok

Szintén nagy visszatérő az elegancia kedvelők számára. Rögtön eleganciát sugároz és ősszel, télen melegen tart. Viszont pont amiatt, hogy vastagabb anyag érdemes óvatosan bánni vele és tudni milyen fazonban áll jól nekünk, ugyanis kissé erősít.

Neon színek

A 80-as évek neon színei szinte a crayola (zsírkréta) színekkel együtt jöttek a divatba. De nem kell tetőtől talpig neon színekbe öltözni, bár a trend ezt is megengedi. Én inkább majd neon színű kiegészítőket használok vagy egy-egy ruhadarabom lesz neonszínű, ha behozom ezt a trendet a ruhatáramba. Így véleményem szerint ezek a színek egész jól hordhatók és feldobják az egyszerűbb öltözeteket is.

A barna az új fekete

Talán nem újdonság, hogy ahogy a természet barnába hajlik, úgy a nyári világos színeket is felváltják a barnás föld színek. A jó hír az, hogy idén a barna szinte minden árnyalata megtalálható lesz és minden színtípus tud majd megfelelő barna árnyalatot találni. A barna viszont annyira domináns lesz idén ősszel, hogy még a fekete színt is kiválthatja.

Fotók: pinterest

Reklámok

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.