Topshop -Online shopping tapasztalatok és ajánló – Stílus

Bár a héten a gardróbrendezés nyert, megígértem a Topshopra szavazóknak, hogy ez a bejegyzés is megszületik. A Topshopot itthon nem nagyon ismerik, sőt pont a héten említette is valaki, hogy neki erről a szóról, az olcsó nem túl jó minőségű áruk jutnak eszébe, amit korábban Magyarországon árultak. Hát ezzel én is így voltam, míg utána nem néztem kicsit jobban és meg kell, hogy mondjam, hogy a Topshopnak sok olyan terméke van, amit érdemes megnézni és megvenni.

A bőrcipői például nagyon jó minőségűek és nagyon különlegesek. A táskái között is érdemes kutatni, mert gyakran designer inspiráltak és szintén olyanok, ami nem fog szembe jönni veled az utcán. Emellett a farmer nadrágjai is nagyon jó minőségűek és egészen megfizethetők. Én például nem találtam itthon olyan magas derekú farmert, amit igazán tetszett, viszont a Topshoptól már 2 is van és Nagyon szeretem őket.

Eddig kétszer rendeltem tőlük és a tapasztalatom teljesen különböző. Ha nem lett volna a második rendelés, akkor azt mondanám, hogy inkább ne, de a második rendelésnél nagyon pozitív tapasztalatom volt, így mégis megírom ezt az ajánlót. Emellett tudom, hogy a Topshop most elkezdett nagyon komolyan foglalkozni a vásárlói elégedettséggel, jelenleg felméréseket készítenek, amiből gondolom levonják majd a tanulságot. De akkor nézzük mi is történt és mit rendeltem legutóbb. 

A második rendelésemnél már tudtam, hogy mi az, amit érdemes megvenni, cipő, táska, farmer és azért megpróbáltam egy szemüveget is, mert épp le volt értékelve. (Egyébként az első rendelésből tudom, hogy a Topshop ruhái is jó minőségűek.) Úgy döntöttem tanulva az első alkalomból, hogy az után követett rendelést választom, és így 3 nap alatt megérkezett a csomag, amin még én is meglepődtem. Ennek azért volt költsége, 14.5 GBP, de mivel leértékelve, illetve hétvégi kuponnal vásároltam a dolgokat, ezért így belefért. Az oldalon egyébként most is 30%-os leértékelés van, ami hétfő estig érvényes. 

Az első alkalommal nem kértem után követést és ez okozott némi félreértést, mert nem számítottam arra, hogy kb. 3 hétig várnom kell és elérhetetlen az üzlet. A weboldal információja szerint a csomagnak már meg kellett volna érkeznie, de sehol sem volt, a Topshopot nem lehetett elérni, ha emailt küldtem arra 48 órán belül válaszolnak, azt írták, de nem kaptam választ, csak hogy majd megnézik. Én már mindenkit végig hívtam, mindenkinek írtam, végül feladtam az erőlködést, végül valaki utána nézhetett, majd a csomag néhány nap múlva megérkezett. Ez egyébként 8 GBP-be került. Szóval úgy döntöttem inkább leértékeléseken vásárolok és kifizetem ezután az után követett csomagot, ha innen szeretnék rendelni.  

A visszaküldés úgy működik, hogy egy portálon regisztrálni kell a visszaküldést, és aztán postán keresztül visszaküldeni. A postaköltséget és az árut értékét visszautalják a számlára, amelyről a kifizetés történt. Szerintem ez rendben van, bár megint csak jó lenne, ha nem lenne költsége a visszaküldésnek, ahogy az ASOS-nál, de remélhetőleg ezt előbb utóbb megoldják. 

Mit vettem?

Most legutóbb egy izgalmas sarkú narancsos szandált és egy színben hozzá illő narancsos táskát. Ha követsz a facebookon vagy az instagramon, akkor már láthattad is. Mindkettő szuper minőség és nagyon kényelmes. Már eddig is sokat hordtam őket és tudom, hogy ha beköszönt asz ősz akkor is ki tudom még használni őket. Ráadásul idény nyáron nagyon mennek a Crayola kréták színei, a nagyon színes kiegészítők, és ezekkel ezt a trendet is be tudod építeni a gardróbodba, miközben nem szükséges extrém színeket hordanod. 

IMG_3227

Vettem egy magas derekú farmernadrágot is, mert hasonlót már beszereztem korábban, csak más színben, így tudtam, hogy ez jó, és egy napszemüveget. A napszemüveg sajnos mellé nyúlás volt, így nem is linkelem be. Annyira nagy, hogy lecsúszik a fejemről, nem tudom kire méretezhették, így bár nagyon szép napszemüvegeik vannak (jó UV szűrővel), erről most nem gudok jót írni.

Méretek

Az én lábam 36.5, de ha nincs köztes méret, az a biztosabb, ha 37-es cipőt rendelek. Itt a 37-es cipők pont jók. A ruháknál a 8-as méret általában jó. Ez kb 36-38 közötti méretet jelent Magyarországon vagy S/M-et. Valahol pont a határon vagyok. Az angol mérettáblázatok általában jól el vannak készítve és lehet hinni nekik.

A fotókat és a linkeket alább találod. 

Ha tetszett a bejegyzés, annak nagyon örülök, és ha szeretnél még ilyen tapasztalatokat, vagy más stílus témában tanácsokat olvasni, kövess engem itt, a facebookon vagy az instagramon. Minden médiumon kicsit más a tartalom, ezért érdemes mindhármat figyelni. 

 

Naracs táska

Naracs papucscipő

Magas derekú farmer

Reklámok

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.