A magabiztos és stílusos nő- Stílus

Nem a ruhák, hanem a nő, aki viseli őket fogja megváltoztatni a világot mondja Anna Klein. Megszerettem ezt az idézetet. Leginkább azért tetszik, mert megfogalmazza, hogy a külső fontos, de ennél még fontosabb a belső és hogy a külsőnk a belső világunkat tükrözze.

Tetszik, vagy sem, üzenetet küldesz a világnak magadról azzal, ahogyan öltözöl és ahogy viselkedsz. Volt, hogy Te is ítéltél már ez alapján? Mindenki ezt teszi, még az is aki nagyon igyekszik nem a külső alapján ítélkezni és dönteni. Lehet, hogy még csak eljátszod, hogy van önbizalmad, de az is lehet, hogy már megfelelően fejlesztetted. Akárhol is tartasz, ezek a tippek mindenképp segíteni fognak, hogy a külsőd is magabiztosságot sugározzon. Hiszen azok, akik igazán magabiztosak nem okosabbak vagy tehetségesebbek, csak képesek másként látni a világot és benne a saját helyüket, képesek egy pozitív képet sugározni magukról és ez által pozitív érzéseket kelteni. Emlékezz, a magabiztosság nem adottság, hanem egy mentális állapot.

Akkor hát nézzük csak, hogyan is csinálják ezt a magabiztos nők.

Játékosan fogják fel az öltözködést

A magabiztos nők elfogadják a vonalaikat, ismerik az előnyös részeiket és tudják hogyan emeljék ki azokat. Tudják, hogy az öltözködés csak egy játék, ahol a hangulatodnak megfelelően eljátszol a különböző ruhadarabokkal. Nyugodtan engedd el magad, mint kislány korodban…ugye milyen jó is volt az?

Izgalmas részlet

A magabiztos nőkön mindig találsz valami izgalmasat. Ez lehet az egyik ruhadarab vagy egy kiegészítő.  Nem érdekli őket, hogy az adott darab most éppen divatos-e, a lényeg, hogy jól érezzék magukat benne/vele. Ha pedig éppen nem divatos, akkor majd pont ő teremt divatot vele.

Kreatív külső

Felfoghatod úgy a külsőd, hogy ez egy művészeti forma, sosem volt még ilyen könnyű kifejezni azt, ami belül van a külsőnkön keresztül. annyi lehetőséged van erre, ezért legyél büszke arra, amit viselsz és amit ez elmond rólad. Ha pedig egy kis segítség kell, kövess egy divat bloggert, hogy inspirálódj, csak add hozzá a saját személyiséged. Vagy ha ennél átfogóbb segítséget szeretnél keress fel egy stílus coachot, hiszen nem kell mindent egyedül csinálnod.

Stílusos és kényelmes

A magabiztos nők nem áldozzák fel a kényelmet a divat kedvéért. Nekik stílusuk van és azt hordják, ami az adott stílusba belefér. Rengeteg stílusos mégis kényelmes ruhát és cipőt lehet vásárolni ma már, így mindenki megtalálhatja, amit keres. A lényeg, hogy szeresd önmagad.

Önkifejezés

A stílus nem arról szól, hogy elrejted a külsőd, hanem pont arról szól, hogy kifejezed azt. Teheted azt úgy, hogy egy szexi ruhát kombinálsz egy meleg kabáttal és egy csizmával, így máris kifejezted a személyiséged. Csak játssz, ahogy már korábban is javasoltam és meglátod, hogy a különböző öltözetek mit hoznak ki belőled és milyen érzéseket keltenek benned.

Ismert divat hack

Ha nincs túl sok időd készülődni csak tegyél fel egy réteg élénk, cseresznyepiros rúzst, ami azonnal felélénkíti az arcod és azt sugallja foglalkoztam magammal…még akkor is ha ez nem így történt:-)

Olvasás és én-idő

Bár ez nem a külsődről szól nincs stílusosabb annál, ha egy nő jól tájékozott, olvasott, könnyű vele beszélgetni. Teremts időt az olvasásra vagy hallgass hangos könyveket.

A magabiztos emberek tudják mennyire fontos az én-idő, ahhoz, hogy boldogok és hatékonyak lehessenek. Te is teremts időt magadnak. Meglátod megéri.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.